Буй за плувци Swim Secure Dry Bag

Буй за плувци Swim Secure Dry Bag

Swim Secure Swim Secure
      3.4
85 лв
В Наличност
Очаквайте доставка на:
В Наличност
icon - Замяна и връщане на стоката до 30 дена от закупуването. Пазарувайте без притеснения.
Замяна и връщане на стоката до 30 дена от закупуването. Пазарувайте без притеснения.
icon - Фаворит сред магазините със стоки за плуване. С удоволствие ще ви посъветваме.
Фаворит сред магазините със стоки за плуване. С удоволствие ще ви посъветваме.
icon - Най-широка гама от плувни стоки. Рай за всеки плувец.
Най-широка гама от плувни стоки. Рай за всеки плувец.
icon - Новите стоки и модели получаваме първи на склад. Сами тестваме продуктите.
Новите стоки и модели получаваме първи на склад. Сами тестваме продуктите.

Най-често се купуват заедно

описание на стоките

Swim Secure Dry Bag е буй за плувци, които предпочитат да плуват в открити води. Благодарение на този ярко оранжев буй ще могат да Ви видят от голямо разстояние. Така че вашите близки, които се притесняват за вас, ще могат да ви наблюдават от брега, а също така навреме ще ви забележат лодките и корабите, които се отправят към брега. С прикрепения към кръста ви буй, ще си осигурите видимост в открити води.

Друга функция на буя е да съхранява по-малки предмети и да ги запази сухи. Буят действа на принципа на две отделни камери, като в едната от тях поставяте необходимите дребни предмети и след това надувате буя. Служи всъщност като чанта, която закачате на кръста си и влачите на повърхността зад себе си, при което вещите ви остават сухи.

Буят естествено служи преди всичко като поплавък. Така че, ако трябва да си починете, докато плувате на по-голямо разстояние, просто се хванете за буя, който ще ви удържи на повърхността. Буйът Dry Bag е създаден така, че да удържи на повърхността теглото на възрастен човек.

Предлагаме торбите в четири различни размера. Размер S е с обем 20 л, Размер M с обем 28 л, размер L има обем 35 л, а размер XL – обем 50 л.

Размери на буйовете в ненадуто състояние: S - 60x32 см, M - 65x36 см, L - 73x39 см, XL - 79x44 см.

Торбата се прикрепя към тялото с помощта на регулируема каишка.


параметри

параметър описание
Материя PVC
Цвят Оранжев
08.03.
08.03.
08.03.
08.03.
08.03.

Оценки на клиенти

3.4

Няма налични оценки. Бъди пръв!

сложете оценка на продукта

сложете оценка на продукта

име и фамилия:*
Задължително поле
вашият имейл:*
Задължително поле невалиден имейл
Брой звезди:*
      Задължително поле
оценка:*
Задължително поле
защита от спам въведете 3 знака от изображението:*
captcha image Задължително поле
* задължителни артикули

Блог

Бестселъри на 2023

Знаете ли кои плувни бестселъри намериха своя път към най-много плувци през 2023 г.?

Идеи за коледни подаръци за плувци

5.12.2023

Коледа бързо наближава и ние ви предлагаме идеи за супер коледни подаръци за плувци. В тази статия ще намерите оферти за подаръци за мъже, жени и деца, за практични и универсални подаръци, които биха подхождали на всеки.

7 правила за здравословно закаляване

15.11.2023

Ето, че му дойде времето! Навън става студено и това означава следното – сезонът на закаляването е тук! Обичате да плувате навън и затова искате да се закалите? В това няма нищо лошо, напротив. Закаляването е здравословно, но трябва да знаете как да го провеждате правилно, за да не си навредите. Питате се как да го постигнете? Имаме няколко добри съвета за вас.

Да пиеш или да не пиеш. Това е въпрос и към плувците.

6.11.2023

Носите ли си бутилка с вода на басейна? И ако е така, колко често посягате към нея по време на тренировка? Може да ви изненада, но много плувци изобщо не се интересуват от режима си на пиене. В същото време дехидратацията ни дебне дори в басейн, пълен с вода...

Как да изберем педълси за плуване?

Педълсите са чудесно помощно средство за разнообразяване на тренировките, подобряване на техниката и укрепване мускулите в горната част на тялото. На пазара има обаче много видове педълси – едни са подходящи за начинаещи, а други са предпочитани от опитни плувци. Какви видове съществуват и по какво се различават?

алтернативни стоки

Swim Secure

Swim Secure

Британската фирма Swim Secure се грижи главно за вашата безопасност във водата. Тяхното мото: „Be safer Be seen", т.е. в свободен превод „Осигури безопасност чрез по-добра видимост” говори само за себе си. Марката се специализира в областта на производството на буйове за плуване, както и раници или джобове. Помощните пособия се използват от начинаещи, плувци на дълги разстояния, триатлонисти, както и от професионалисти. Буйовете за плуване като цяло се използват не само с цел да ви виждат по-добре в открити води. Имат и други предимства, като място за съхранение на вещи, но също така предлагат възможност да се хванете за нещо, ако получите спазма, докато плувате.

повече

Трябва да изберете вариант