Swimaholic Dryland Set

Swimaholic Swimaholic
      3.1
77 лв
В Наличност
Очаквайте доставка на:
В Наличност
Безплатна замяна до 30 дни
Богат асортимент от артикули
Само оригинални продукти
+35924929235 (По-Пт 10:00-17:00ч.)

описание на стоките

Комплектът Swimaholic Dryland Set е предназначен за обучение на сухо.

Този комплект съдържа латексов ластик, благодарение на който можете да укрепите цялата горна част на тялото. Служи също за симулиране на плувни движения и увеличаване на силата на издръжливост. В зависимост от нуждите си към ластика можете да прикрепите лапи или ръкохватки. На разположение са също каишки, благодарение на които ластикът може да бъде прикрепен към всичко, което намерите наоколо.

Комплектът включва и 2 неопренови каишки за глезените, към които можете да закачите ластика и така да укрепвате долната част на тялото. Целият комплект се доставя в торбичка от мрежеста материя.

Опаковката съдържа: 2x латексов ластик, 2x каишки за закрепване на ластика, 2x лапи, 2x ръкохватки, 2x неопренови каишки за глезени, торбичка от мрежеста материя

Действително очаквах с нетърпение тази рецензия, тъй като става дума за уникален комплект за укрепване на тялото Swimaholic Dryland Set. Предназначен е за плувци и спортисти, които искат сериозно да поработят, да разнообразят тренировките си на сухо, да увеличат издръжливостта си и да поплуват на сухо, тъй като с помощта на тренировъчната гума можете да извършвате движения, които значително наподобяват тези при плуване. Голямо предимство на тренировките с плувен ластик е подобряването на техниката и динамиката на плувните движения. Можете да избирате общо от три различни степени на съпротивление: лека (жълта), средна (червена) и синя (тежка). С нарастването на диаметъра на латексовия ластик се увеличава и натоварването. Дължината на целия ластик е 130 см.

С този комплект можете да укрепите цялото тяло. С помощта на ръкохватките и лапите можете да тренирате цялата горна част. При тези упражнения укрепвате и центъра на тялото, който е изключително важен за плувците. В комплекта ще намерите също 2 неопренови каишки за глезени, благодарение на които ще упражните долната част на тялото. Лапите, ръкохватките и каишките за глезени могат да бъдат много лесно прикрепени към почти всичко, което намерите покрай вас с помощта на две каишки.

Като голям плюс възприемам това, че можете да прикачите двата тренировъчни ластика към една каишка или всеки поотделно и получавате така по-голям набор от фитнес ластици и други опции за упражнения, което наистина ми харесва. Можете лесно да прикрепите фитнес ластика за няколко секунди към стълбата на басейна, различни дръжки, например у дома на вратата, отоплението, на шведска стена или навън на лост на фитнес площадка. Комплектът се доставя в красива, удобна торбичка от мрежеста материя, която можете без неудобство да носите със себе си на тренировки по плуване и да загреете с помощта на тренировъчния ластик.

С този фитнес ластик можете да тренирате движенията на ръцете при кроул, бътерфлай и бруст. Можете да избирате между ръкохватки и лапи. Изборът е ваш. Лично на мен много ми допаднаха ръкохватките, усещането от които е много приятно и леко. Ръкохватките можете да държите или в юмрук или с разтворена длан, както когато ползвате лапи. На мен ми допадат и двата начина. През тялото на ръкохватката преминава каишка и трябва да отбележа, че при тренировки всичко функционира както трябва. Каишката не се трие в ръкохватката и ръкохватките прекрасно копират траекторията на вашето движение. Лапите имат необходимата твърдост, леки са и каишките чудесно фиксират цялата длан. Захващането е същото като при класическите тренировъчни лапи, които познавате от водата, т.е. няма да се налага да свиквате с нещо ново.

Фитнес ластикът е едно от най-популярните и най-ефективни тренировъчни пособия за плувци. Фитнес ластик ще откриете при голям брой плувци и вие може да бъдете един от тях.

Този фитнес комплект наистина ме впечатли и със сигурност ще използвам Swimaholic Dryland Set в тренировките си. С помощта на плувните движения няма толкова бързо да загубите усещането си от движението във вода, което в настоящата ситуация е огромно предимство. С този ластик можете да тренирате почти навсякъде, където пожелаете, което възприемам като голям плюс. В настроение сте да упражнявате горната част на тялото? Можете. Друг ден ви се иска да разнообразите с тренинг на краката? Ами действайте. С нашия ластик ще укрепите цялото тяло. Също така много ме заинтригува прецизната изработка на целия комплект и големия избор от упражнения, които могат да се практикуват с фитнес ластика.

Размер на лапата: 13x15 см

Дължина на ластика: 130 см

Комплектът се предлага в три различни цветово разграничени степени на съпротивление:

Лека (жълта) - диаметър 9,5 мм

Средна (червена) - диаметър 12 мм

Тежка (синя) - диаметър 13 мм


Материалът е латекс - много еластичен и приспособим.

параметри

параметър описание
Материя полипропилен
найлон
Латекс
Цвят Жълт
Червен
Син
Speedy Home Delivery
21.05.
Econt Home Delivery
21.05.

Оценки на клиенти

3.1

Няма налични оценки. Бъди пръв!

сложете оценка на продукта

сложете оценка на продукта

име и фамилия:*
Задължително поле
вашият имейл:*
Задължително поле невалиден имейл
Брой звезди:*
      Задължително поле
оценка:*
Задължително поле
защита от спам въведете 3 знака от изображението:*
captcha image Задължително поле
* задължителни артикули

Блог

Swimaholic

Swimaholic

Какво си представяте под названието Swimaholic? Определено ентусиаст, пристрастен към плуването и плувните спортове. Именно такава е тази марка. Марката е основана от нашата фирмата през 2018 година. Въпреки че все още няма много продукти, посланието, което изпраща към света е ясно. Да покажем кой е плувецът тук и към коя общност принадлежите. Предлага стилни колекции дрехи за жени и мъже и качествени хавлии за плувци.

повече

алтернативни стоки

Пластмасова медицинска топка 3 кгПластмасова медицинска топка 3 кг
61 лв
Ще изпратим в рамките на 5 дни
Rucanor Speed Ladder IIRucanor Speed Ladder II
46 лв
Ще изпратим в рамките на 5 дни
BornToSwim Swimming Exercise BandsBornToSwim Swimming Exercise Bands
65 лв
В Наличност
Rucanor Yoga Roller FoamRucanor Yoga Roller Foam
54 лв
Ще изпратим в рамките на 5 дни
Mad Wave Power Resistance CordMad Wave Power Resistance Cord
57 лв
В Наличност
Mad Wave Resistance CordMad Wave Resistance Cord
38 лв
В Наличност
Rucanor Gym Ball 55Rucanor Gym Ball 55
30 лв
Ще изпратим в рамките на 5 дни

Трябва да изберете вариант