Malmsten Swedish

Malmsten Malmsten
      3.5
16 лв
В Наличност
Очаквайте доставка на:
В Наличност
Замяна и връщане до 30 дни
Богат асортимент от артикули
Само оригинални продукти
+35924929235 (По-Пт 8:00-16:00ч.)

описание на стоките

Очила за плуване Malmsten Swedish са много популярни сред състезателните плувци с тяхната простота, удобство и цена. Предимството им е пълното регулиране на носа чрез тази връзка. Предлагаме гнезда с UV филтър в няколко цветови варианта.

Не е необходимо дoри да обсъждаме този продукт. Аксесоарите за плуване на  Malmsten Swedish са легенда сред очилата за плуване. Този, който плува с гнездата, автоматично се причислява сред плувците като страхотен плувец, но не се изкушава просто да изглежда страхотно в басейна.

Очила за плуване Malmstein Swedish могат да причинят възпаления около очите. Очилата за плуване от Шведски тип не са удобни за всички, така че е добре да ги изпробвате на собствената си кожа (или очи ;-)).

В допълнение към страхотната визия, Malmstein Swedish имат няколко екстри! Питате ли какви са те? Ето ги и тях. Цената им е и винаги е била ниска, в сравнение с други очила за плуване. За 150CZK можете да имате аксесоар, който можете да загубите, унищожите или да потопите, но благодарение на ниската цена не е нужно да се притеснявате за това. Друго предимство е бързото и стабилно регулиране на гуменият и носовият мост. След като ги настроите, те остават на мястото си. В момента, когато гумената лента се сцепи или връзката се скъса, можете просто и бързо да я замените с нови. Гнездата ще се запазят такива с години, но със сигурност е необходимо да се използва спрей против мъгла от време на време.

Използвам очилата Malmsten Swedish през лятото в открити басейни, защото лицето ми изгаря много бързо, а огледалната версия на очилата осигурява голяма защита срещу силната слънчева светлина. Един практически съвет за начинаещи: първите няколко тренировки, костите около очите ви могат да ви болят, но се опитайте потърпите малко, защото постепенно ще свикнете с очилата и няма да имате проблеми с плуването с тях.

+ простота

+ цена

+ перфектно периферно зрение

+ напълно регулируеми и лесно приспособими

- не пасва на всеки добре за пръв път

- по-лоша трайност

Много плувци не могат да си позволят да имат очила от Шведски тип. Трябва да свикнеш с тези очила за плуване, но след това можеш да очакваш простота и голямо периферно зрение. Очилата са пасват много добре на лицето благодарение на въженцето и тръбата.

Пакет  Malmsten Swedish

Skořápky Malmsten Swedish

Очилата не са много издръжливи. Каучуковата каишкасе изхабява след време и е добре да я замените с по-добра силиконова каишка или по-скоро да си купите нови.

Пакетът включва две лещи, текстилна еластична лента и връв с тръба (оформящ носовия мост).


Проектиран в универсален размер за възрастни.

UV филтърът абсорбира вредни UVA и UVB лъчи, които могат да причинят увреждане на очите. UV очилата са подходящи както за открито, така и за закрито плуване.

Очилата имат широк зрителен ъгъл, което ви дава по-голяма видимост и по-добро разглеждане на околностите. Идеален за плувци в открити води или триатлон.

Тези очила не разполагат с уплътнение.

Очила за плуване с двулентова каишка. Този вид каишка представлява един по-дълъг ластик, който преминава два пъти през очилата. Предимството е, че има по-добър захват и може да бъде наместена лесно, като едната лента преминава през долната част на главата, а другата - през горната. Тези каишки могат да бъдат сменени лесно, когато се скъсат.

Тези очила имат плъзгаща част. Този тип носител е неподвижно прикрепен към очилата и може да се придвижва в няколко положения. Това ще осигури подходящо разстояние на лещите, което най-добре ще ви подхожда.

Той е проектиран като унисекс.

Одобрена и сертифицирана от Международната федерация по плуване FINA (Fédération Internationale de Natation). Той отговаря на всички международни стандарти и позволява стартирането на престижни конкурси.

параметри

параметър описание
Материя Поликарбонат
Термопластичен ластик
Възраст Възрастни
Леща UV филтър
Широк ъгъл на видимост
Без уплътняване
Каишка Двойе
Щипка за нос Плъзгащ
Пол Унисекс
Хомологация FINA
Цвят Зелен
Син
Червен
Прозрачен
Оранжев
Кафяв
02.06.
02.06.
02.06.
02.06.
02.06.

Оценки на клиенти

3.5

Няма налични оценки. Бъди пръв!

сложете оценка на продукта

сложете оценка на продукта

име и фамилия:*
Задължително поле
вашият имейл:*
Задължително поле невалиден имейл
Брой звезди:*
      Задължително поле
оценка:*
Задължително поле
защита от спам въведете 3 знака от изображението:*
captcha image Задължително поле
* задължителни артикули

Блог

УДАВЕТЕ СТРЕСА В БАСЕЙНА

29.3.2022 .
Цял ден бързаме, под напрежение сме, в главата ни протичат безброй мисловни процеси, които бихме могли да опишем като една колосална заря от идеи и грижи. Мозъкът ни е обсебен от мисли от момента, в който се събудим, до момента, в който заспим. Непрекъснато се фокусираме върху това, което трябва да се случи.
Но какво ще кажете да спрете и да изключите поне за половин час?

Как да загреем преди плуване?

7.3.2022 .

На всички ни е добре познато: будилникът звъни в 5 часа сутринта, изскачаме от леглото, междувременно глътваме малка закуска и бързаме да се гмурнем в басейна. От басейна (отново) без секунда бавене към душа и се втурваме смело да посрещнем новия ден, независимо дали на работното място или в училище.

Malmsten

Malmsten

Фирмата Malmsten е основана през 1974 г. от Томи и Маргарет Малмстенови. Kато активен плувец и треньор, Томи разполага с перфектните предпоставки за това. Шведската марка Malmsten е сред най-известните производители на класическите плувни „шведски очила”. Освен обикновените принадлежности за плуване произвеждат също различно оборудване за басейни, напр. плувни коридори или стартови блокчета. Плувните коридори са един от топ продуктите на тази марка. Може да ги видите на най-големите международни състезания. Повечето продукти се произвеждат в местни фабрики в Швеция или в близките страни.

повече

алтернативни стоки

Speedo Swedish Speedo Swedish
24 лв
Ще изпратим в рамките на 5 дни
Mad Wave Liquid Racing Automatic Mad Wave Liquid Racing Automatic
41 лв
Ще изпратим в рамките на 5 дни
Mad Wave Racer SW Mad Wave Racer SW
17 лв
Ще изпратим в рамките на 5 дни
Mad Wave Racer SW Mirror Mad Wave Racer SW Mirror
23 лв
Ще изпратим в рамките на 5 дни

Трябва да изберете вариант