Malmsten Swedish

Malmsten Malmsten
      3.3
12 лв
11 лв
В склада
наличност:
В склада
Замяна и връщане безплатно до 30дена
Най-голям избор на асортимент за плуване
Ние сме професионалисти и ентусиазирани плувци
+420 721 347 527 (По-Пе 9-18)

описание на стоките

Очила за плуване Malmsten Swedish са много популярни сред състезателните плувци с тяхната простота, удобство и цена. Предимството им е пълното регулиране на носа чрез тази връзка. Предлагаме гнезда с UV филтър в няколко цветови варианта.

Не е необходимо дoри да обсъждаме този продукт. Аксесоарите за плуване на  Malmsten Swedish са легенда сред очилата за плуване. Този, който плува с гнездата, автоматично се причислява сред плувците като страхотен плувец, но не се изкушава просто да изглежда страхотно в басейна.

Очила за плуване Malmstein Swedish могат да причинят възпаления около очите. Очилата за плуване от Шведски тип не са удобни за всички, така че е добре да ги изпробвате на собствената си кожа (или очи ;-)).

В допълнение към страхотната визия, Malmstein Swedish имат няколко екстри! Питате ли какви са те? Ето ги и тях. Цената им е и винаги е била ниска, в сравнение с други очила за плуване. За 150CZK можете да имате аксесоар, който можете да загубите, унищожите или да потопите, но благодарение на ниската цена не е нужно да се притеснявате за това. Друго предимство е бързото и стабилно регулиране на гуменият и носовият мост. След като ги настроите, те остават на мястото си. В момента, когато гумената лента се сцепи или връзката се скъса, можете просто и бързо да я замените с нови. Гнездата ще се запазят такива с години, но със сигурност е необходимо да се използва спрей против мъгла от време на време.

Използвам очилата Malmsten Swedish през лятото в открити басейни, защото лицето ми изгаря много бързо, а огледалната версия на очилата осигурява голяма защита срещу силната слънчева светлина. Един практически съвет за начинаещи: първите няколко тренировки, костите около очите ви могат да ви болят, но се опитайте потърпите малко, защото постепенно ще свикнете с очилата и няма да имате проблеми с плуването с тях.

+ простота

+ цена

+ перфектно периферно зрение

+ напълно регулируеми и лесно приспособими

- не пасва на всеки добре за пръв път

- по-лоша трайност

Много плувци не могат да си позволят да имат очила от Шведски тип. Трябва да свикнеш с тези очила за плуване, но след това можеш да очакваш простота и голямо периферно зрение. Очилата са пасват много добре на лицето благодарение на въженцето и тръбата.

Пакет  Malmsten Swedish

Skořápky Malmsten Swedish

Очилата не са много издръжливи. Каучуковата каишкасе изхабява след време и е добре да я замените с по-добра силиконова каишка или по-скоро да си купите нови.

Пакетът включва две лещи, текстилна еластична лента и връв с тръба (оформящ носовия мост).


Проектиран в универсален размер за възрастни.

UV филтърът абсорбира вредни UVA и UVB лъчи, които могат да причинят увреждане на очите. UV очилата са подходящи както за открито, така и за закрито плуване.

Очилата имат широк зрителен ъгъл, което ви дава по-голяма видимост и по-добро разглеждане на околностите. Идеален за плувци в открити води или триатлон.

Тези очила не разполагат с уплътнение.

Очила за плуване са с двойна каишка. Този вид каишка е проектиран като един дълъг ластик, който прес очила минава два пъти. Предимството е по-добро држание на главата, тъй като един бар може да бъде настроен по-високо и един надолу или можете да настроите всяка лента, както е необходимо. Голямото предимство на тези каишки при разкъсване е, че те могат лесно да бъдат заменени с нови.

Тези очила имат плъзгаща част. Този тип носител е неподвижно прикрепен към очилата и може да се придвижва в няколко положения. Това ще осигури подходящо разстояние на лещите, което най-добре ще ви подхожда.

Той е проектиран като унисекс.

Одобрена и сертифицирана от Международната федерация по плуване FINA (Fédération Internationale de Natation). Той отговаря на всички международни стандарти и позволява стартирането на престижни конкурси.

параметри

параметър описание
Материя Поликарбонат
Термопластичен ластик
Възраст Възрастни
Леща UV филтър
Широк ъгъл на видимост
Без уплътняване
Каишка Двойе
Щипка за нос Плъзгащ
Пол Унисекс
Хомологация FINA
Цвят Зелен
Син
Червен
Прозрачен
Оранжев
Кафяв
Speedy
01.10.

Оценки на клиенти

3.3

Няма налични оценки. Бъди пръв!

сложете оценка на продукта

сложете оценка на продукта

име и фамилия:*
задължителен артикул
вашият имейл:*
задължителен артикул невалиден имейл
Брой звезди:*
      задължителен артикул
оценка:*
задължителен артикул
защита от спам въведете 3 знака от изображението:*
captcha image задължителен артикул
* задължителни артикули

Блог

алтернативни стоки

Mad Wave Racer SWMad Wave Racer SW
15 лв
Обикновено в рамките на 5 дни

Трябва да изберете вариант