Очила за плуване тип “шведски” Malmsten Swedish

Очила за плуване тип “шведски” Malmsten Swedish

Malmsten Malmsten
      3.5
16 лв
В Наличност
Очаквайте доставка на:
В Наличност
icon - Замяна и връщане на стоката до 30 дена от закупуването. Пазарувайте без притеснения.
Замяна и връщане на стоката до 30 дена от закупуването. Пазарувайте без притеснения.
icon - Фаворит сред магазините със стоки за плуване. С удоволствие ще ви посъветваме.
Фаворит сред магазините със стоки за плуване. С удоволствие ще ви посъветваме.
icon - Най-широка гама от плувни стоки. Рай за всеки плувец.
Най-широка гама от плувни стоки. Рай за всеки плувец.
icon - Новите стоки и модели получаваме първи на склад. Сами тестваме продуктите.
Новите стоки и модели получаваме първи на склад. Сами тестваме продуктите.

Най-често се купуват заедно

описание на стоките

Очила за плуване Malmsten Swedish са много популярни сред състезателните плувци с тяхната простота, удобство и цена. Предимството им е пълното регулиране на носа чрез тази връзка. Предлагаме гнезда с UV филтър в няколко цветови варианта.

Не е необходимо дoри да обсъждаме този продукт. Аксесоарите за плуване на  Malmsten Swedish са легенда сред очилата за плуване. Този, който плува с гнездата, автоматично се причислява сред плувците като страхотен плувец, но не се изкушава просто да изглежда страхотно в басейна.

Очила за плуване Malmstein Swedish могат да причинят възпаления около очите. Очилата за плуване от Шведски тип не са удобни за всички, така че е добре да ги изпробвате на собствената си кожа (или очи ;-)).

В допълнение към страхотната визия, Malmstein Swedish имат няколко екстри! Питате ли какви са те? Ето ги и тях. Цената им е и винаги е била ниска, в сравнение с други очила за плуване. За 150CZK можете да имате аксесоар, който можете да загубите, унищожите или да потопите, но благодарение на ниската цена не е нужно да се притеснявате за това. Друго предимство е бързото и стабилно регулиране на гуменият и носовият мост. След като ги настроите, те остават на мястото си. В момента, когато гумената лента се сцепи или връзката се скъса, можете просто и бързо да я замените с нови. Гнездата ще се запазят такива с години, но със сигурност е необходимо да се използва спрей против мъгла от време на време.

Използвам очилата Malmsten Swedish през лятото в открити басейни, защото лицето ми изгаря много бързо, а огледалната версия на очилата осигурява голяма защита срещу силната слънчева светлина. Един практически съвет за начинаещи: първите няколко тренировки, костите около очите ви могат да ви болят, но се опитайте потърпите малко, защото постепенно ще свикнете с очилата и няма да имате проблеми с плуването с тях.

+ простота

+ цена

+ перфектно периферно зрение

+ напълно регулируеми и лесно приспособими

- не пасва на всеки добре за пръв път

- по-лоша трайност

Много плувци не могат да си позволят да имат очила от Шведски тип. Трябва да свикнеш с тези очила за плуване, но след това можеш да очакваш простота и голямо периферно зрение. Очилата са пасват много добре на лицето благодарение на въженцето и тръбата.

Пакет  Malmsten Swedish

Skořápky Malmsten Swedish

Очилата не са много издръжливи. Каучуковата каишкасе изхабява след време и е добре да я замените с по-добра силиконова каишка или по-скоро да си купите нови.

Пакетът включва две лещи, текстилна еластична лента и връв с тръба (оформящ носовия мост).


Проектиран в универсален размер за възрастни.

UV филтърът абсорбира вредни UVA и UVB лъчи, които могат да причинят увреждане на очите. UV очилата са подходящи както за открито, така и за закрито плуване.

Очилата имат широк зрителен ъгъл, което ви дава по-голяма видимост и по-добро разглеждане на околностите. Идеален за плувци в открити води или триатлон.

Тези очила не разполагат с уплътнение.

Очила за плуване с двулентова каишка. Този вид каишка представлява един по-дълъг ластик, който преминава два пъти през очилата. Предимството е, че има по-добър захват и може да бъде наместена лесно, като едната лента преминава през долната част на главата, а другата - през горната. Тези каишки могат да бъдат сменени лесно, когато се скъсат.

Тези очила имат плъзгаща част. Този тип носител е неподвижно прикрепен към очилата и може да се придвижва в няколко положения. Това ще осигури подходящо разстояние на лещите, което най-добре ще ви подхожда.

Той е проектиран като унисекс.

Одобрена и сертифицирана от Международната федерация по плуване World Aquatics. Той отговаря на всички международни стандарти и позволява стартирането на престижни конкурси.

параметри

параметър описание
Материя Поликарбонат
Термопластичен ластик
Възраст Възрастни
Леща UV филтър
Широк ъгъл на видимост
Без уплътняване
Каишка Двойе
Щипка за нос Плъзгащ
Пол Унисекс
Хомологация World Aquatics
Цвят Зелен
Син
Червен
Прозрачен
Оранжев
Кафяв
24.05.
24.05.
24.05.
24.05.
24.05.

Оценки на клиенти

3.5

Няма налични оценки. Бъди пръв!

сложете оценка на продукта

сложете оценка на продукта

име и фамилия:*
Задължително поле
вашият имейл:*
Задължително поле невалиден имейл
Брой звезди:*
      Задължително поле
оценка:*
Задължително поле
защита от спам въведете 3 знака от изображението:*
captcha image Задължително поле
* задължителни артикули

Блог

Голямо сравнение на раниците за плувци

Избирате раница за плуване, която да ви върши работа не само за състезания, но и за тренировки и пренасяне на помощни средства за плуване? Всички марки, като TYR, Arena, дори и  Speedo имат своя голяма раница за тези цели, но коя е най-добрата, най-голямата или с най-много джобове? Взехме 5 раници от Arena, TYR, Speedo, Mad Wave и Finis и ги дадохме на нашата Барбора за сравнение и тестване. И... разбира се, намерихме ясен победител. Кой е той, ще прочетеш по-долу!

Бестселъри на 2023

Знаете ли кои плувни бестселъри намериха своя път към най-много плувци през 2023 г.?

Идеи за коледни подаръци за плувци

Коледа бързо наближава и ние ви предлагаме идеи за супер коледни подаръци за плувци. В тази статия ще намерите оферти за подаръци за мъже, жени и деца, за практични и универсални подаръци, които биха подхождали на всеки.

7 правила за здравословно закаляване

Ето, че му дойде времето! Навън става студено и това означава следното – сезонът на закаляването е тук! Обичате да плувате навън и затова искате да се закалите? В това няма нищо лошо, напротив. Закаляването е здравословно, но трябва да знаете как да го провеждате правилно, за да не си навредите. Питате се как да го постигнете? Имаме няколко добри съвета за вас.

алтернативни стоки

Malmsten

Malmsten

Фирмата Malmsten е основана през 1974 г. от Томи и Маргарет Малмстенови. Kато активен плувец и треньор, Томи разполага с перфектните предпоставки за това. Шведската марка Malmsten е сред най-известните производители на класическите плувни „шведски очила”. Освен обикновените принадлежности за плуване произвеждат също различно оборудване за басейни, напр. плувни коридори или стартови блокчета. Плувните коридори са един от топ продуктите на тази марка. Може да ги видите на най-големите международни състезания. Повечето продукти се произвеждат в местни фабрики в Швеция или в близките страни.

повече

Трябва да изберете вариант