Swans SRXCL-NPAF Optic Lens Racing Clear

Swans SRXCL-NPAF Optic Lens Racing Clear

Swans Swans
      3.3
24 лв
Ще изпратим в рамките на 5 дни
Очаквайте доставка на:
Ще изпратим в рамките на 5 дни
Замяна и връщане до 30 дни
Богат асортимент от артикули
Само оригинални продукти
+35924929235 (По-Пт 8:00-16:00ч.)

описание на стоките

UV филтърът абсорбира вредни UVA и UVB лъчи, които могат да причинят увреждане на очите. UV очилата са подходящи както за открито, така и за закрито плуване.

Premium Antifog представлява защитно покритие против замъгляване на очилата по време на плуване. След употреба измийте очилата с чиста вода и изчакайте да изсъхнат напълно преди да ги приберете в калъфа. Не използвайте кърпички, за да почистите очилата, защото може да нараните покритието против замъгляване. Premium Antifog е 4 пъти по-траен от класическия Antifog.

параметри

параметър описание
Материя Термопластичен еластомер
Поликарбонат
Леща UV филтър
Premium Antifog
Цвят Прозрачен
18.07.
18.07.
18.07.
18.07.
18.07.

Оценки на клиенти

3.3

Няма налични оценки. Бъди пръв!

сложете оценка на продукта

сложете оценка на продукта

име и фамилия:*
Задължително поле
вашият имейл:*
Задължително поле невалиден имейл
Брой звезди:*
      Задължително поле
оценка:*
Задължително поле
защита от спам въведете 3 знака от изображението:*
captcha image Задължително поле
* задължителни артикули

Блог

Защо да плувате по време на бременност

16.6.2022 .
 
Когато забременеем, се променят не само телата ни, но и начинът ни на живот. Оказваме се в ситуация, в която трябва да забавим малко темпото и да минимизираме стреса и натоварването. Освен усвояването на здравословни хранителни навици е важно също често да тренираме по време на бременност, но когато коремчето ни започне да расте, това става все по-трудно. Затова от личен опит препоръчвам плуването.

Антифог - за и против

2.6.2022 .
 
Май няма нищо по-неприятно от това да отидете да плувате, да скочите в басейна, да преплувате първите два басейна и да не виждате нищо. След което започвате непрекъснато да плакнете очилата във водата и от цялата тренировка ви остава едно цялостно усещане за неудовлетвореност. Съществуват две възможни решения – нови очила за плуване или спрейове против замъгляване.

УДАВЕТЕ СТРЕСА В БАСЕЙНА

29.3.2022 .
Цял ден бързаме, под напрежение сме, в главата ни протичат безброй мисловни процеси, които бихме могли да опишем като една колосална заря от идеи и грижи. Мозъкът ни е обсебен от мисли от момента, в който се събудим, до момента, в който заспим. Непрекъснато се фокусираме върху това, което трябва да се случи.
Но какво ще кажете да спрете и да изключите поне за половин час?

Как да загреем преди плуване?

7.3.2022 .

На всички ни е добре познато: будилникът звъни в 5 часа сутринта, изскачаме от леглото, междувременно глътваме малка закуска и бързаме да се гмурнем в басейна. От басейна (отново) без секунда бавене към душа и се втурваме смело да посрещнем новия ден, независимо дали на работното място или в училище.

Swans

Swans

Фирмата Swans е световен лидер в производството на очила. Възниква още през 1971 г. в Япония. Първоначално се насочва към очилата за ски, а след това и очилата за плуване. Специализира се в производството на очила, които не се замъгляват. Това се пренася именно и към плувния спорт. Очилата за плуване Swans се характеризират с висококачествен антифог, привлекателна изработка, а също и технология, при която някои модели имат специален огледален слой вътре в очилата, а не отвън, както е обичайно. Асортиментът от аксесоари за плуване е по-ограничен.

повече

алтернативни стоки

Aqua Sphere Eagle Prescription Lens Aqua Sphere Eagle Prescription Lens
32 лв
В Наличност
Swans SRXCL-MPAF Mirrored Optic Lens Racing Smoke/Orange Swans SRXCL-MPAF Mirrored Optic Lens Racing Smoke/Orange
31 лв
Ще изпратим в рамките на 5 дни

Трябва да изберете вариант