Идеи за коледни подаръци за плувци

Коледа бързо наближава и ние ви предлагаме идеи за супер коледни подаръци за плувци. В тази статия ще намерите оферти за подаръци за мъже, жени и деца, за практични и универсални подаръци, които биха подхождали на всеки.

 

Подаръци за състезатели по плуване

За състезателните плувци сега имаме наистина голям избор. Зависи само от това, кои аксесоари липсват все още на вас или пък на вашите близки. Така че нека видим за какво можем да си пожелаем от дядо Коледа или какво да подарите на децата като изненада:

 

Очила Cobra Ultra Swipe - избор, с който не може да сбъркате. Повечето плувци харесват тези очила и не биха ги заменили с други. Може да избирате сред няколко цвята.

Очила Speedo Fastskin Hyperelite - следващите много популярна очила. Най-продаваните очила в нашия електронен магазин, които със сигурност ще бъдат сред най-добрите подаръци.

Спално бельо Swimming pool - кой състезателен плувец не би искал да има басейн у дома. Спалното бельо е изработено от много приятна материя и не се нуждае от гладене.

Плавници Arena Powerfin Pro - най-популярните плавници днес. Можете да ги намерите тук в няколко цвята.

Дъска за плуване – от време на време трябва да си купите нова дъска, а защо не и за Коледа като подарък. Със сигурност няма да сгрешите с избора на плувна дъска Arenaили Funkita Smash Mouth. Нашата дъска за плуване Swimaholicсъщо е добър избор според нас.

Раница – раница, в която може да се побере цялото оборудване или плувецът може да я ползва за багажа си за състезанията през уикенда. Имаме няколко бързи предложения, Arena Fastpackили лимитираната Arena Spiky Backpack, супер цветната Funkita Lake Acid Elite Squad Backpackи не на последно място също Mad Wave Lane Backpack.

Подаръци за любители и аматьориплувци

Очила Aqua Sphere Kaiman - много популярни очила за плуване, които предлагат страхотно съотношение цена-качество. Можете да избирате сред множество цветове очила и стъкла. Освен това имат универсална форма, така че пасват почти на всички.

Очила Arena Tracks Mirror -други много популярни очила, които имат регулируемо мостче за носа. Идеални за тези, които искат да плуват навън през лятото (имат димни лещи с огледално покритие).

Плувна шапка Long hair cap - подарък за дами с дълга коса. Шапката е изработена специално за дълга коса като отзад има оформено пространство за плитката.

Педълси Arena - педълсите са едни от първите помощни средства за плуване, които си купуват плувците аматьорите. Добри са за укрепване на ръцете и трениране на правилно загребване.

Swimaholic дъска - въпреки че повечето хора подценяват плувната дъска, тя е незаменимо помощно средство при плуване.

Торба за плувни принадлежности Mad Wave - къде да сложите всички аксесоари? Отървете любимите си хора или себе си от найлоновите торбички и започнете да ходите на басейн с торба за плувни принадлежности, която може да побере всичко необходимо.

Water Bottle – приемането на течности  е важно дори при плуване.

 

Подаръци за деца

От бански през бебешки дрехи до играчки за вода. Можете да откриете всичко тук.

От марката Swimaholic

Ако искате да се зарадвате например с нови принадлежности или шапка, не пропускайте да разгледате нашите продукти. Сред най-новите ще намерите педълси, шнорхели, кърпички за очила, даже ключодържатели.

Коледна класика

А ако не знаете какво да изберете, заложете на класиката, имаме и чорапи...