Arena празнува своята 50-та годишнина с нова колекция бански, характеризираща се с устойчивост и множество иновации

Плуването е една от най-хубавите и здравословни спортни дисциплини. За да се насладите максимално на плувния сезон, трябва да се снабдите с качествен и удобeн бански костюм. И тук на сцената влиза новата колекция на марката Arena - „50th Anniversary Collection".

Как една малка марка се превърна в лидер в плувния спорт?

Историята на Арена започва на Олимпиадата в Мюнхен през 1972 г. със срещата на хитър бизнесмен и носител на множество олимпийски медали. Предприемачът е младият и амбициозен Хорст Даслер – по онова време  президент на Adidas Франция, основана от баща му Адолф Даслер – а спортистът е Марк Шпиц, наричан „Марк Акулата", навремето номер едно в плуването.
 
От основаването си през 1973 г. Arena се превърна в световен лидер в производството на бански костюми и аксесоари за плуване. Марката винаги е била свързвана с високо качество, иновации и подпомагане на различни елитни състезатели.
 
С годините Arena се превърна във важен партньор на много олимпийски шампиони и световни рекордьори. Техните технологични иновации, като например състезателните плувни костюми Powerskin, революционизираха света на плуването.
 
В течение на 50 години Arena се превърна в символ на превъзходен дизайн, функционалност и ефективност. Техните продукти са изключително популярни и се използват от всяко едно ниво плувци. С новата колекция по случай своя юбилей Arena отново вдига летвата и остава в челните редици на иновациите и най-новите тенденции в плуването.
 
Благодарение на своята богата история и неизменен фокус върху качеството и иновациите, Arena поддържа репутацията си на една от най-уважаваните марки бански костюми в света.
 

Новото хилядолетие за Arenа е в знака на иновациите

Иновациите в Arena не се ограничават до въглеродните технологии, но също така обхващат набор от състезателни и развлекателни артикули. Сред тях са очилата Cobra, снабдени със системата Swipe срещу замъгляване – технология, която чисти лещите с обикновено движение на пръста и гарантира, че лещите ще ви осигурят ясна видимост, която трае десет пъти по-дълго отколкото при стандартните решения. Очилата One осигуряват водоустойчиво прилепване към всяко едно лице, гарантират отлично засмукване и кристално чиста видимост.
 
 

50th Anniversary Collection

Новата колекция на Arena отбелязва 50-та годишнина на марката с артикули с невероятен дизайн и иновативни функции. Използва устойчиви на износване и водоустойчиви материали, с висока еластичност и комфорт при плуване. Колекцията е снабдена и с иновативнаta технология „Waternity", която предпазва банския от лъчите на слънцето и гарантира, че ще изглежда като нов дори след дълги часове плуване.
 
Нещо повече, всички бански костюми в тази колекция са направени от рециклирани материали, допринасящи за устойчивото използване на ресурсите и намаляване на отрицателното въздействие върху околната среда. Купувайки си продукт от тази колекция, вие спомагате за съхраняването на нашата планета и насърчаването на устойчивия начин на живот.
 
Arena се фокусира не само върху качеството и дизайна на банските костюми, но и върху устойчивостта и социалната отговорност. Ако сте запален плувец и търсите бански костюми, които предлагат качество, комфорт и в същото време подкрепят устойчивото развитие, тази колекция е правилният избор за вас. Присъединете се към празненствата по повод 50-годишнината на марката Arena и се насладете на плуването с бански костюм, който ще ви издържи през целия сезон, като същевременно с това ще подкрепите една добра кауза.
 
 

А какво можете да очаквате?

Тази юбилейна колекция идва с емблематичното лого „Арена 50" и изключителен дизайн, който съчетава модерни стилове с елементи от миналото на марката. Всеки артикул от тази колекция излъчва елегантност, увереност и страст към плуването.
 
Освен бански в колекцията ще откриете също раници и плувни шапки с логото на марката Arena. Материалите са издръжливи, водоустойчиви и предлагат висока еластичност, което гарантира комфорт и добро представяне при всяка тренировка по плуване или състезание.
 
За феновете на марката Arena и любителите на плуването тази юбилейна колекция е едно неустоимо предложение. Присъединете се към честването на 50-те години иновации, качество и страст към плуването с тази уникална колекция на марката Arena.