Дъска за плуване

Дъска за плуване

Matuska Dena Matuska Dena
      3.4
20 лв
В Наличност
Очаквайте доставка на:
В Наличност
icon - Замяна и връщане на стоката до 30 дена от закупуването. Пазарувайте без притеснения.
Замяна и връщане на стоката до 30 дена от закупуването. Пазарувайте без притеснения.
icon - Фаворит сред магазините със стоки за плуване. С удоволствие ще ви посъветваме.
Фаворит сред магазините със стоки за плуване. С удоволствие ще ви посъветваме.
icon - Най-широка гама от плувни стоки. Рай за всеки плувец.
Най-широка гама от плувни стоки. Рай за всеки плувец.
icon - Новите стоки и модели получаваме първи на склад. Сами тестваме продуктите.
Новите стоки и модели получаваме първи на склад. Сами тестваме продуктите.

описание на стоките

Размерът е без значение! Или? Малка, компактна, но въпреки това напълно достатъчна. Такава е малката дъсчица на чешката марка Matuska Dena. Ако търсите проста, но функционална дъска на много добра цена, дъската MD е подходящата за вас!

За разлика от плувните дъски на повечето марки, тя е малко по-мека, но това не се усеща особено. Характерни за тази дъска са нейните три кръгли отвора, които служат за захващане. Може да използвате дъската, както във вертикално положение за упражняване например на техниката кроул, така и в хоризонтално положение като подложка под главата, когато упражнявате основни положения от техниката за плуване на гръб.

Материалът, от който е произведена дъската, е много приятен и изобщо не се изплъзва. Предимство на тази дъска е нейният размер. Може да използвате дъската за упражняване и усъвършенстване на техниката при възрастните, но и като помощно средство за начинаещи плувци. Ако не забравите дъската в басейна и се грижите добре за нея, тя ще бъде надежден спътник в продължение на много години. Освен това предлагаме дъската в няколко различни цвята, така че всеки може да си избере.

Дъската не е спасително помощно средство, не оставяйте децата без надзор във водата.

Размерите на дъската са 30 х 20 х 3,8 см.


EVA материал (етилен винил ацетат) - Този пенест материал е гъвкав, и лек. Той е много издръжлив, има водоустойчиви свойства и е устойчив на UV радиация.

параметри

параметър описание
Материя EVA
Цвят Зелен
Син
Червен
Жълт
Оранжев
Размер 30x20x3,8
08.12.
08.12.
08.12.
08.12.
08.12.

Оценки на клиенти

3.4

Няма налични оценки. Бъди пръв!

сложете оценка на продукта

сложете оценка на продукта

име и фамилия:*
Задължително поле
вашият имейл:*
Задължително поле невалиден имейл
Брой звезди:*
      Задължително поле
оценка:*
Задължително поле
защита от спам въведете 3 знака от изображението:*
captcha image Задължително поле
* задължителни артикули

Блог

Плуване с деца – как да екипираме малките плувци

Експедиция с багаж като за едноседмична ваканция, чанти с всякакви размери, а вие сте съсипани още преди да сте тръгнали. Да вземем децата на плаж не означава непременно, че трябва да си създадем главоболия. Просто трябва да знаете какво да опаковате и как да подготвите децата. Ние бихме искали да ви помогнем да се насладите на тези моменти заедно с вашите малчугани и да не се колебаете в избора на оборудване за плуване.

Защо да плувате по време на бременност

 
Когато забременеем, се променят не само телата ни, но и начинът ни на живот. Оказваме се в ситуация, в която трябва да забавим малко темпото и да минимизираме стреса и натоварването. Освен усвояването на здравословни хранителни навици е важно също често да тренираме по време на бременност, но когато коремчето ни започне да расте, това става все по-трудно. Затова от личен опит препоръчвам плуването.

Антифог - за и против

 
Май няма нищо по-неприятно от това да отидете да плувате, да скочите в басейна, да преплувате първите два басейна и да не виждате нищо. След което започвате непрекъснато да плакнете очилата във водата и от цялата тренировка ви остава едно цялостно усещане за неудовлетвореност. Съществуват две възможни решения – нови очила за плуване или спрейове против замъгляване.

УДАВЕТЕ СТРЕСА В БАСЕЙНА

Цял ден бързаме, под напрежение сме, в главата ни протичат безброй мисловни процеси, които бихме могли да опишем като една колосална заря от идеи и грижи. Мозъкът ни е обсебен от мисли от момента, в който се събудим, до момента, в който заспим. Непрекъснато се фокусираме върху това, което трябва да се случи.
Но какво ще кажете да спрете и да изключите поне за половин час?
Matuska Dena

Matuska Dena

Фирмата Matuska Dena е основана през 1990 г. От самото начало компанията се фокусира върху производството на плувни и спортни пособия. Matuska Dena е чисто чешка компания с повече от 20-годишна традиция, която се фокусира върху спасителни средства и плувни пособия, като дъски за плуване, ръкави и други изделия от експандиран полиетилен.

повече

алтернативни стоки

Matuska Dena Fish Nemo Matuska Dena Fish Nemo
18 лв
Ще изпратим в рамките на 5 дни
Matuska Dena Whale Kickboard Matuska Dena Whale Kickboard
20 лв
Налични размери

Трябва да изберете вариант