Антифог - за и против

 
Май няма нищо по-неприятно от това да отидете да плувате, да скочите в басейна, да преплувате първите два басейна и да не виждате нищо. След което започвате непрекъснато да плакнете очилата във водата и от цялата тренировка ви остава едно цялостно усещане за неудовлетвореност. Съществуват две възможни решения – нови очила за плуване или спрейове против замъгляване.
 
Новите очила за плуване несъмнено са хубаво нещо, но ако наистина искате да плувате, това означава през половин година да си купувате нови очила, което от икономическа гледна точка не е много приемливо. Освен това, ако имате свои любими очила, които ви стоят добре, е съвсем разбираемо, че не искате да ги сменяте.
 
За нас решението е спрей против замъгляване!
 
 
Всички очила за плуване, които намерите в нашия онлайн магазин, имат антифог слой, т.е. покритие срещу замъгляване. Разбира се, при употреба той постепенно изтънява. Затова не бива да докосваме вътрешната страна на стъклата и след всяко плуване трябва да изплакваме очилата и да ги оставяме да изсъхнат. В никакъв случай не ги подсушаваме с хавлия или кърпички.
 
 
Спрейовете против замъгляване са подходящи за всички видове очила. Тяхното ползване е наистина лесно. За повечето спрейове, като напр. този продукт на Mad Wave , е достатъчно да се напръска директно от вътрешната страна на стъклата, да се разпростре равномерно и да се остави да изсъхне. След това остава само да изплакнете окулярите с хладка вода. При някои спрейове не е необходимо очилата да се изплакват след нанасянето им. Такъв е Arena Antifog Spray Swim – поради факта, че този спрей е оборудван с нова революционна технология, не е нужно да изплаквате очилата или да чакате да изсъхнат.
При останалите спрейове е желателно да ги оставите поне 2-3 часа да изсъхнат. За предпочитане е обаче да ги оставите за през цялата нощ.
 
 
Със сигурност няма да сгрешите, какъвто и спрей да изберете.


Swans Anti-fog Liquid
Swans Anti-fog Liquid
18 лв
В Наличност
Swans Anti-fog Spray
Swans Anti-fog Spray
18 лв
В Наличност
Aqua Sphere Scubapro Antifog
Aqua Sphere Scubapro Antifog
21 лв
В Наличност
Aqua Sphere SEA-CLR Antifog
Aqua Sphere SEA-CLR Antifog
22 лв
В Наличност