Speedo Fastskin3 Elite

Speedo Fastskin3 Elite

Speedo Speedo
      3.4
100 лв
Обикновено в рамките на 5 дни
Очаквайте доставка на:
Обикновено в рамките на 5 дни
Безплатна замяна или връщане до 30 дни
Богат асортимент от артикули
От експерти в плуването
+420 721 347 527 (По-Пт 9:00-18:00ч.)

описание на стоките

Очила за плуване Speedo Fastskin3 Elite са едни от най-добрите очила на Speedo. Те принадлежат към елитната серия Fastskin3, която се фокусира върху основните три неща на състезателните плувци, това включва очила, шапки и бански костюми. Основният фокус на Fastskin3 е върху скоростта, безопасността и комфорта.

Когато изпробвах очилата Speedo Fastskin3 Elite Mirror бях много развълнуван, така че трябваше също  да изпробвам и техният вариант без огледални стъкла. И бях изумен!

Наслаждавах се на плуването на максимум с тези очила. Не мога да оценя тяхната стегнатост, защото тя може да е различна от лице на лице, но моите очила ми пасват идеално. Технологията IQ Fit, разработена с тези очила, работи перфектно. Те имат разширено зрително поле, дори в случай на нископрофилни очила. Така че гледам точно пред мен докато плувам и никога не съм имал проблем с малък ъгъл на видимост, но защо не, правилният ъгъл на видимост винаги е необходим, докато плувате.

Тези очила имат сини лещи, които са подходящи за закрити басейни. Но те бяха перфектни дори и по време на плуване на открито, те предлагат красива гледка под повърхността. В допълнение на огледалната си версия, тези очила пасват много добре на главата и държат каишката на главата.

Вероятно не осъзнавате значението на тези характеристики, затова решихме да го разберем директно от Speedo: „Затягането на каишката е много важно за най-доброто прилягане на очилата, още повече, че може да е различно за тренировка или състезание. Възможно е да се настрои най-здравата плътност, така че очилата да паснат на 100% перфектно. Заедно с 3D уплътнението и IQ Fit технологията, това е една от патентованата технология на марката Speedo. "

Speedo Fastskin3 Elite е един от първите продукти на Speedo и често се вижда на Олимпийските игри и световните първенства. От друга страна, очилата са много удобни и могат да бъдат закупени от всеки, който обича добрите неща и обича да плаща за качеството.

Защо трябва да изберете очила за плуване Speedo Fastskin3 Elite?

► Те имат нисък профил с прекрасен състезателен дизайн.

► Благодарение на своята IQ Fit технология, те пасват безпроблемно, не притискат и уплътняват перфектно. Според мен това е причината за високият процент на успех.

► Това е най-доброто, което можете да закупите от Speedo. Цената също е за предпочитане.

► Те са добър избор за състезателни плувци, но и за непрофесионалисти, които обичат да плащат за качество.


Fastskin е етикет за продуктите на Speedo, които са проектирани за най-добра хидродинамика във водата. Това е технология за плуване, предназначена за състезателни плувци и изпълнители, за да се получи най-оптималното произведение. Ще намерите пълно оборудване в гамата Speedo Fastskin. Основните са, разбира се, бански костюми, очила и шапки, които са хомологирани от FINA, но можете да намерите и тренировъчно оборудване. Основният успех на тази технология е, че от Speedo са извършили 3D сканиране на елитни плувци и чрез компютърна симулация са проведени изследвания и изчисления на съпротивление и издржливост на материалите.

Технологията IQfit се основава на дългогодишни изследвания. Тя е проектирана така, че очилата да пасват идеално с формата на главата. Уплътнението се залепва перфектно и не предизвиква почти никакво напрежение върху лицето ви, за да не се получават натъртвания след плуване. Технологията увеличава максимално комфорта и водоустойчивостта.

Проектиран в универсален размер за възрастни.

Antifog представлява защитно покритие против замъгляване вътре в очилата. Това покритие значително намалява случаите, в които оставате без видимост, докато плувате. Препоръчваме да миете очилата след плуване с чиста вода и преди да ги приберете в калъфа да ги оставите да изсъхнат напълно. Не почиствайте очилата с носни кърпички, за да не повредите защитния слой.

UV филтърът абсорбира вредни UVA и UVB лъчи, които могат да причинят увреждане на очите. UV очилата са подходящи както за открито, така и за закрито плуване.

Очилата имат широк зрителен ъгъл, което ви дава по-голяма видимост и по-добро разглеждане на околностите. Идеален за плувци в открити води или триатлон.

Очила за плуване с двулентова каишка. Този вид каишка представлява един по-дълъг ластик, който преминава два пъти през очилата. Предимството е, че има по-добър захват и може да бъде наместена лесно, като едната лента преминава през долната част на главата, а другата - през горната. Тези каишки могат да бъдат сменени лесно, когато се скъсат.

Очила със сменяема щипка за нос. Щипката може лесно да се смени с по-голяма или по-малка. По този начин ще определите оптималната големина за Вас спрямо формата на лицето ви.

Той е проектиран като унисекс.

Налични са 3 размера на сменяеми щипки за нос.

Одобрена и сертифицирана от Международната федерация по плуване FINA (Fédération Internationale de Natation). Той отговаря на всички международни стандарти и позволява стартирането на престижни конкурси.

параметри

параметър описание
Материя Термопластичен еластомер
Fastskin
IQfit
Поликарбонат
силикон
Възраст Възрастни
Леща Против мъгла
UV филтър
Широк ъгъл на видимост
Каишка Двойе
Щипка за нос Сменяем
Пол Унисекс
Съдържание на пакета 3 размера на шипки на нос
Хомологация FINA
Цвят Син
Speedy
15.12.

Оценки на клиенти

3.4

Няма налични оценки. Бъди пръв!

сложете оценка на продукта

сложете оценка на продукта

име и фамилия:*
Задължително поле
вашият имейл:*
Задължително поле невалиден имейл
Брой звезди:*
      Задължително поле
оценка:*
Задължително поле
защита от спам въведете 3 знака от изображението:*
captcha image Задължително поле
* задължителни артикули

Блог

алтернативни стоки

Arena CobraArena Cobra
66 лв
Обикновено в рамките на 5 дни
Arena Cobra mirrorArena Cobra mirror
85 лв
Обикновено в рамките на 5 дни
Speedo Fastskin3 Elite mirrorSpeedo Fastskin3 Elite mirror
104 лв
Налични размери
Arena Cobra UltraArena Cobra Ultra
76 лв
Налични размери
Speedo Fastskin Elite Mirror JuniorSpeedo Fastskin Elite Mirror Junior
104 лв
В Наличност
Mad Wave Record Breaker RainbowMad Wave Record Breaker Rainbow
61 лв
Обикновено в рамките на 5 дни
Michael Phelps XCEED TitanMichael Phelps XCEED Titan
111 лв
Налични размери
Michael Phelps XCEED MirrorMichael Phelps XCEED Mirror
93 лв
В Наличност
Michael Phelps K180 MirrorMichael Phelps K180 Mirror
69 лв
Налични размери
Michael Phelps XCEED LadyMichael Phelps XCEED Lady
60 лв
В Наличност

Трябва да изберете вариант