Speedo Fastskin3 Elite mirror

код на продукта: 8082108137
Speedo Speedo
      3.2
102 лв
Варианти в склада
наличност:
Варианти в склада
Замяна и връщане безплатно до 30дена
Най-голям избор на асортимент за плуване
Ние сме професионалисти и ентусиазирани плувци
+420 721 347 527 (По-Пе 9-18)

описание на стоките

Speedo Fastskin3 Elite Mirror са очила за плуване с огледален ефект, те са водещ модел от Speedo и често се срещат на Олимпийските игри и Световните първенства. Освен това, те са много удобни и могат да бъдат закупени от всеки, който обича хубавите неща и е нетърпелив да плати за качеството.

Въпреки факта, че вече не се състезавам, защо пък да не изпробвам очилата от позицията на непрофесионалист или спортен плувец. Затова отидох да плувам с очила Speedo Fastskin3 Elite . И дали ми хареса?

Просто казано, бях развълнуван! :-) Изпробвах много очила, но наистина се наслаждавах на плуването с тях. Не мога да преценя тяхната стегнатост, защото тя може да е различна на едно лице или друго, но моите очила се вписват идеално. Технологията IQ Fit, разработена с тези очила, работи перфектно. Тъй като тествах очилата навън, изложен на слънце, мога да преценя и цвета на стъклата им, което правеше плуването ми приятно, а не мъчително, защото очилата проникваха слънчевата светлина.

Очилата имат разширено зрително поле, дори с очила с нисък профил. Така че по време на плуване  аз гледам точно пред мен и никога не съм имал проблем с малък ъгъл на видимост, но защо не, правилната гледка в очилата е винаги добра.

Силиконовата каишка на очилата има една интересна точка. Класически се удвоява, но на гърба има лента с мярка. Първоначално не можеш да разбереш причината, но вече я научихме в Speedo: "Еластичността на каишката е много важна за най-доброто прилягане на очилата, то може да е различно за тренировката и състезанието. Най-точното обтягане винаги може да бъде поставено на лентата, така че очилата да прилегнат добре на 100% по всяко време. Заедно с 3D подпечатването и IQ Fit, това е друга патентована технология на Speedo.

Защо да изберете очила за плуване Speedo Fastskin3 Elite Mirror?

► Те имат нисък профил с хубав дизайн, специално предназначен за състезания.

► Благодарение на своята IQ Fit технология, те пасват перфектно, не притискат и уплътняват добре. Мисля, че това е причината за успеха им.

► Това е най-доброто, което можете да закупите от Speedo. Цената е същата.

► Те са добър избор за състезателни плувци, но и за непрофесионалисти, които обичат да плащат за качество.


Fastskin е етикет за продуктите на Speedo, които са проектирани за най-добра хидродинамика във водата. Това е съоръжение за плуване, предназначено за състезателни и изпълнителски плувци, за да се получи най-оптималното произведение. Ще намерите пълно оборудване в гамата Speedo Fastskin. Основните са, разбира се, бански костюми, очила и шапки, които са хомологирани от FINA, но можете да намерите и тренировъчно оборудване като чинии, лапи и перки. Основният успех на тези технологии е, че Speedo е извършил 3D сканиране на елитни плувци и чрез компютърна симулация е направил изследвания и изчисления на съпротивление и издржливост на материалите.

Технологията IQfit се основава на дългогодишни изследвания. Тия ероектирана така, да пасват очила идеално с формата на главата. Уплътнението се залепва перфектно и не предизвиква почти никакво напрежение върху лицето ви, така че няма да има никакви натъртвания след плуване. Технологията увеличава максимално комфорта и намалява водоустойчивостта.

Проектиран в универсален размер за възрастни.

Лещи са оборудвани с огледало, така че могат да се използват без проблеми по време на открито плуване. Огледалните очила осигуряват защита срещу слънцето и размисъл, но също така е и дизайн.

Antifog е анти-мъгла покритие вътре във лещата. Този слой значително намалява замъгляване на очила. Препоръчваме да миете очила след плуване с чиста вода и преди да ги поставите в опаковка, оставете очила да изсъхнат напълно. Не избърсвайте очила с носни кърпички или не ги достигайте, да не се повреди противогъмовия слой и очилата след това сте се замъгляват.

UV филтърът абсорбира вредни UVA и UVB лъчи, които могат да причинят увреждане на очите. UV очилата са подходящи както за открито, така и за закрито плуване.

Очилата имат широк зрителен ъгъл, което ви дава по-голяма видимост и по-добро разглеждане на околностите. Идеален за плувци в открити води или триатлон.

Очила за плуване са с двойна каишка. Този вид каишка е проектиран като един дълъг ластик, който прес очила минава два пъти. Предимството е по-добро држание на главата, тъй като един бар може да бъде настроен по-високо и един надолу или можете да настроите всяка лента, както е необходимо. Голямото предимство на тези каишки при разкъсване е, че те могат лесно да бъдат заменени с нови.

Очилата имат сменяема шипка за нос. Може лесно да се сваля и подменя за по-дълга или по-кратка. Можете да определите коя дължина е най-добра за вас и да регулирате очилата си според изискванията и формата на лицето ви.

Той е проектиран като унисекс.

Пакетът включва солидна защитна опаковка за очила за плуване. Предпазва очилата за плуване от драскотини. Защитната опаковка осигурява безопасен транспорт на очила.

Налични са 3 размера на сменяеми шипки на нос.

Одобрена и сертифицирана от Международната федерация по плуване FINA (Fédération Internationale de Natation). Той отговаря на всички международни стандарти и позволява стартирането на престижни конкурси.

параметри

параметър описание
Материя Термопластичен еластомер
Fastskin
IQfit
Поликарбонат
силикон
Възраст Възрастни
Леща Огледало
Против мъгла
UV филтър
Широк ъгъл на видимост
Каишка Двойе
Щипка за нос Сменяем
Пол Унисекс
Съдържание на пакета Защитна опаковка
3 размера на шипки на нос
Хомологация FINA
Цвят Черен
Оранжев
Лилав
Син
Сив
Червен
Син
Златен
Червен
Лилав
Speedy
24.09.

Оценки на клиенти

3.2

Няма налични оценки. Бъди пръв!

сложете оценка на продукта

сложете оценка на продукта

име и фамилия:*
задължителен артикул
вашият имейл:*
задължителен артикул невалиден имейл
Брой звезди:*
      задължителен артикул
оценка:*
задължителен артикул
защита от спам въведете 3 знака от изображението:*
captcha image задължителен артикул
* задължителни артикули

Блог

алтернативни стоки

Speedo Fastskin3 EliteSpeedo Fastskin3 Elite
99 лв
Обикновено в рамките на 5 дни
Arena Cobra Ultra MirrorArena Cobra Ultra Mirror
94 лв
Обикновено в рамките на 5 дни
Speedo Fastskin Elite Mirror JuniorSpeedo Fastskin Elite Mirror Junior
102 лв
Варианти в склада
Mad Wave Record Breaker RainbowMad Wave Record Breaker Rainbow
66 лв
Обикновено в рамките на 5 дни
Michael Phelps XCEED TitanMichael Phelps XCEED Titan
110 лв
Варианти в склада
Michael Phelps XCEED MirrorMichael Phelps XCEED Mirror
91 лв
В склада
Arena Cobra Ultra Mirror pinkArena Cobra Ultra Mirror pink
94 лв
Обикновено в рамките на 5 дни
Arena Cobra Core mirrorArena Cobra Core mirror
84 лв
В склада
Arena Cobra CoreArena Cobra Core
65 лв
В склада

Трябва да изберете вариант