Speedo Fastskin3 Elite mirror

код на продукта: 8082108137
Speedo Speedo
      3.2
104 лв
Налични размери
Очаквайте доставка на:
Налични размери
Безплатна замяна или връщане до 30 дни
Богат асортимент от артикули
От експерти в плуването
+420 721 347 527 (По-Пт 9:00-18:00ч.)

описание на стоките

Speedo Fastskin3 Elite Mirror са очила за плуване с огледален ефект, те са водещ модел от Speedo и често се срещат на Олимпийските игри и Световните първенства. Освен това, те са много удобни и могат да бъдат закупени от всеки, който обича хубавите неща и е нетърпелив да плати за качеството.

Въпреки факта, че вече не се състезавам, защо пък да не изпробвам очилата от позицията на непрофесионалист или спортен плувец. Затова отидох да плувам с очила Speedo Fastskin3 Elite . И дали ми хареса?

Просто казано, бях развълнуван! :-) Изпробвах много очила, но наистина се наслаждавах на плуването с тях. Не мога да преценя тяхната стегнатост, защото тя може да е различна на едно лице или друго, но моите очила се вписват идеално. Технологията IQ Fit, разработена с тези очила, работи перфектно. Тъй като тествах очилата навън, изложен на слънце, мога да преценя и цвета на стъклата им, което правеше плуването ми приятно, а не мъчително, защото очилата проникваха слънчевата светлина.

Очилата имат разширено зрително поле, дори с очила с нисък профил. Така че по време на плуване  аз гледам точно пред мен и никога не съм имал проблем с малък ъгъл на видимост, но защо не, правилната гледка в очилата е винаги добра.

Силиконовата каишка на очилата има една интересна точка. Класически се удвоява, но на гърба има лента с мярка. Първоначално не можеш да разбереш причината, но вече я научихме в Speedo: "Еластичността на каишката е много важна за най-доброто прилягане на очилата, то може да е различно за тренировката и състезанието. Най-точното обтягане винаги може да бъде поставено на лентата, така че очилата да прилегнат добре на 100% по всяко време. Заедно с 3D подпечатването и IQ Fit, това е друга патентована технология на Speedo.

Защо да изберете очила за плуване Speedo Fastskin3 Elite Mirror?

► Те имат нисък профил с хубав дизайн, специално предназначен за състезания.

► Благодарение на своята IQ Fit технология, те пасват перфектно, не притискат и уплътняват добре. Мисля, че това е причината за успеха им.

► Това е най-доброто, което можете да закупите от Speedo. Цената е същата.

► Те са добър избор за състезателни плувци, но и за непрофесионалисти, които обичат да плащат за качество.


Fastskin е етикет за продуктите на Speedo, които са проектирани за най-добра хидродинамика във водата. Това е технология за плуване, предназначена за състезателни плувци и изпълнители, за да се получи най-оптималното произведение. Ще намерите пълно оборудване в гамата Speedo Fastskin. Основните са, разбира се, бански костюми, очила и шапки, които са хомологирани от FINA, но можете да намерите и тренировъчно оборудване. Основният успех на тази технология е, че от Speedo са извършили 3D сканиране на елитни плувци и чрез компютърна симулация са проведени изследвания и изчисления на съпротивление и издржливост на материалите.

Технологията IQfit се основава на дългогодишни изследвания. Тя е проектирана така, че очилата да пасват идеално с формата на главата. Уплътнението се залепва перфектно и не предизвиква почти никакво напрежение върху лицето ви, за да не се получават натъртвания след плуване. Технологията увеличава максимално комфорта и водоустойчивостта.

Проектиран в универсален размер за възрастни.

Очилата са с огледално покритие и могат да бъдат използвани без проблем при плуване на открито. Осигуряват защита от слънчевите лъчи и имат модерен дизайн.

Antifog представлява защитно покритие против замъгляване вътре в очилата. Това покритие значително намалява случаите, в които оставате без видимост, докато плувате. Препоръчваме да миете очилата след плуване с чиста вода и преди да ги приберете в калъфа да ги оставите да изсъхнат напълно. Не почиствайте очилата с носни кърпички, за да не повредите защитния слой.

UV филтърът абсорбира вредни UVA и UVB лъчи, които могат да причинят увреждане на очите. UV очилата са подходящи както за открито, така и за закрито плуване.

Очилата имат широк зрителен ъгъл, което ви дава по-голяма видимост и по-добро разглеждане на околностите. Идеален за плувци в открити води или триатлон.

Очила за плуване с двулентова каишка. Този вид каишка представлява един по-дълъг ластик, който преминава два пъти през очилата. Предимството е, че има по-добър захват и може да бъде наместена лесно, като едната лента преминава през долната част на главата, а другата - през горната. Тези каишки могат да бъдат сменени лесно, когато се скъсат.

Очила със сменяема щипка за нос. Щипката може лесно да се смени с по-голяма или по-малка. По този начин ще определите оптималната големина за Вас спрямо формата на лицето ви.

Той е проектиран като унисекс.

Пакетът включва защитен калъф за очила за плуване. Предпазва плувните очила от драскотини. Защитният калъф осигурява безопасен транспорт на очила.

Налични са 3 размера на сменяеми щипки за нос.

Одобрена и сертифицирана от Международната федерация по плуване FINA (Fédération Internationale de Natation). Той отговаря на всички международни стандарти и позволява стартирането на престижни конкурси.

параметри

параметър описание
Материя Термопластичен еластомер
Fastskin
IQfit
Поликарбонат
силикон
Възраст Възрастни
Леща Огледало
Против мъгла
UV филтър
Широк ъгъл на видимост
Каишка Двойе
Щипка за нос Сменяем
Пол Унисекс
Съдържание на пакета Защитна опаковка
3 размера на шипки на нос
Хомологация FINA
Цвят Черен
Оранжев
Лилав
Син
Сив
Червен
Син
Златен
Червен
Лилав
Speedy
07.12.

Оценки на клиенти

3.2

Няма налични оценки. Бъди пръв!

сложете оценка на продукта

сложете оценка на продукта

име и фамилия:*
Задължително поле
вашият имейл:*
Задължително поле невалиден имейл
Брой звезди:*
      Задължително поле
оценка:*
Задължително поле
защита от спам въведете 3 знака от изображението:*
captcha image Задължително поле
* задължителни артикули

Блог

алтернативни стоки

Arena Vortex Evolution greenArena Vortex Evolution green
44 лв
Налични размери
Finis Dryland CordFinis Dryland Cord
81 лв
В Наличност
Finis Agility Paddle Floating YellowFinis Agility Paddle Floating Yellow
55 лв
Налични размери
Speedo Fury Training Fin GreySpeedo Fury Training Fin Grey
82 лв
Обикновено в рамките на 5 дни
StrechCordz with PaddlesStrechCordz with Paddles
97 лв
Обикновено в рамките на 5 дни

Трябва да изберете вариант