Speedo BioFUSE Aquatic

Speedo BioFUSE Aquatic

код на продукта: 68-004967197
Speedo Speedo
      3.2
16 лв
В Наличност
Очаквайте доставка на:
В Наличност
Замяна и връщане до 30 дни
Богат асортимент от артикули
Само оригинални продукти
+35924929235 (По-Пт 8:00-16:00ч.)

описание на стоките

Тапи за уши Speedo BioFUSE Aquatic  са част от серията изработена с технология BioFUSE. Тази технология се фокусира главно върху перфектната хармония на помагала за плуване с тялото. Тапите са с ергономична форма за максимален комфорт. Благодарение на тяхната форма, тапи за ушите Speedo са лесни за употреба и премахване. В никакъв случай не трябва да се притеснявате, че не можете да ги извадите :-). Знаем, че за много плувци водата в ухото е неприятно нещо, а за много хора това е и сериозно здравословно усложнение. С тапи за ушите Speedo можете спокойно и напълно да плувате.

Използваният материал за тапите  е TPR. Тапи за уши Speedo BioFUSE Aquatic  се приспособяват за по-добро уплътняване. Включена е и кутия, където можете лесно да ги съхранявате. Това дискретно удобство е в синьо-сив цвят с универсален размер.

Едни от най-популярните тапи  за плуване на пазара изобщо. Обикновенно при тренировка не използвам тапи за уши , но защо да не опитате един ден да плувате с тях. Тапите наподобяват края на класическите слушалки, като сложите синята част в ушите си и сивият край остава от вънка. Не  опитвайте да ги слагате обратно, не функционират :-)

За разлика от силиконовите тапи за уши, тези от Speedо могат да се използват многократно . Почистват се с измиване и докато не се изгубят или преплуват на най-близкия канал на басейна, можете да преплувате с тях много километри.

Тапи в ушите удобно държат, неизпадат по време на плуване. Въпреки това, ако чувствате, че могат да паднат, можете да си сложите шапка за плуване върху тяхТова ще удвои защитата и изолацията на ушите .

Супер-изненадващо беше разбирането, че тапите плуват на повърхността :-) Мисля че тапи за ушите са чудесен спътник за онези, които притеснява водата в ушите си, или просто не могат да си позволят вода в ушите по медицински причини.


параметри

параметър описание
Материя Термопластичен ластик
Цвят Син
02.06.
02.06.
02.06.
02.06.
02.06.

Оценки на клиенти

3.2

Няма налични оценки. Бъди пръв!

сложете оценка на продукта

сложете оценка на продукта

име и фамилия:*
Задължително поле
вашият имейл:*
Задължително поле невалиден имейл
Брой звезди:*
      Задължително поле
оценка:*
Задължително поле
защита от спам въведете 3 знака от изображението:*
captcha image Задължително поле
* задължителни артикули

Блог

УДАВЕТЕ СТРЕСА В БАСЕЙНА

29.3.2022 .
Цял ден бързаме, под напрежение сме, в главата ни протичат безброй мисловни процеси, които бихме могли да опишем като една колосална заря от идеи и грижи. Мозъкът ни е обсебен от мисли от момента, в който се събудим, до момента, в който заспим. Непрекъснато се фокусираме върху това, което трябва да се случи.
Но какво ще кажете да спрете и да изключите поне за половин час?

Как да загреем преди плуване?

7.3.2022 .

На всички ни е добре познато: будилникът звъни в 5 часа сутринта, изскачаме от леглото, междувременно глътваме малка закуска и бързаме да се гмурнем в басейна. От басейна (отново) без секунда бавене към душа и се втурваме смело да посрещнем новия ден, независимо дали на работното място или в училище.

Speedo

Speedo

Speedo е една трите световни топ марки стоки за плуване. Основана е още през 1914 г. в Австралия от Александър МакРей, а през 1927 година бял свят вижда първият бански Racer Back. Speedo печели внимание в световен мащаб между 1932 и 1936 година благодарение на факта, че спонсорира Олимпийските игри. От навлизането си в света на плуването фирмата облича състезателни плувци, които печелят състезания в техните бански костюми и представляват своите страни.
Това, че не е предназначена само за състезателни плувци, марката показва и с представянето на модерните бански тип трънкс, които не покриват горната част на тялото и са в стил бриф без удължени крачоли. Разработването на използваните материали е постепенно и води фирмата Speedo до въвеждане на висококачествена устойчива на хлор тъкан Endurance. Днес е известна като Endurance10 или Endurance +. През 2000 година марката представя банските Fastskin, благодарение на които бяха подобрени световните рекорди.
Желанието да продължи да покоряват света на плуването подчертават на 80-ия си рожден ден с представянето на новия състезателен бански костюм LZR Racer. В този бански на Speedo плува и Майкъл Фелпс и печели в него 8 златни медала. Във фокуса на марката са не само банските костюми, но и други пособия за плувците, като очила за плуване, шапки, помощни средства и аксесоари. Марката непрестанно и в световен мащаб популяризира здравословния начин на живот посредством движение във водата, непрекъснато напредва и реагира на потребностите не само на състезателните плувци.

повече

алтернативни стоки

BornToSwim B2S BornToSwim B2S
19 лв
Ще изпратим в рамките на 5 дни
BornToSwim Towel BornToSwim Towel
29 лв
В Наличност
BornToSwim Seamless Reflective Swimming Cap BornToSwim Seamless Reflective Swimming Cap
18 лв
Налични размери
Swim Secure Waterproof Phone Bag Swim Secure Waterproof Phone Bag
13 лв
В Наличност
BornToSwim Waterproof Phone Bag BornToSwim Waterproof Phone Bag
16 лв
В Наличност
BornToSwim Pocket Size Foldable Reusable Cup BornToSwim Pocket Size Foldable Reusable Cup
14 лв
Ще изпратим в рамките на 5 дни

Трябва да изберете вариант