Speedo Aquapure

Speedo Aquapure

Speedo Speedo
      3.1
48 лв
В Наличност
Очаквайте доставка на:
В Наличност
Безплатна замяна до 30 дни
Богат асортимент от артикули
От експерти в плуването
+420 721 347 527 (По-Пт 9:00-18:00ч.)

описание на стоките

Speedo Aquapure са много хубави очила, предназначени за тренировка. Имам тези очила от три години и често ги използвам в състезания по триатлон. Как плувам с тях?

Очилата имат сменяем мост за нос, който ви позволява да регулирате очилата си, така че да ви стоят добре и да са колкото е възможно по-удобни. В пакета са включени и два други моста за нос, така че имате три възможности за регулиране на очилата.

Те имат силиконова каишка, която е разделена в задната част, така че очилата не могат да паднат от главата. С помощта на двете странични каишки може да се регулира дължината на лентата. В случай че ги използвате, често се случва, така че очилата се отпускат, но това при мен не се случи и каишките са все още на мястото си. Каишката е маркирана с метър, което е добре, ако носите очилата за тренировка, когато предпочитате комфорт, дори и на състезания, където трябва да ги затегнете. След това можете да ги отпуснете, както преди, и не трябва да търсите отново желаното положение

Поради факта, че от известно време имам очила, мога да ги оценя. И трябва да призная, че те отговарят на моите очаквания – страхотно уплътнение и максимален комфорт. Тези очила имат технология IQfit, което означава, че Speedo са направили анализ на лицата на стотици плувци в техните лаборатории, създавайки прототип на обикновеното лице. Съответно, те произвеждат най-идеалната форма за уплътнение. Тази технология за първи път е използвана в очилата за състезания Speedo Fastskin3, а сега се използва също и в очилата, предназначени за тренировки. Мога да потвърдя, че технологията е перфектна, защото очилата са наистина удобни, те не стягат и са перфектно уплътнени. Самият уплътнител е висок и очилата имат широк  ъгъл на погледa.

Защо да изберете очила за плуване Speedo Aquapure?

► Отлично съотношение цена / качество

► Осигуряват комфорт и стоят добре на любители плувци

► Благодарение на страхотното уплътнение, очилата могат да се справят с всякакви удари или удари с лакът, които ще бъдат оценени особено от триатлонистите :-)


Технологията IQfit се основава на дългогодишни изследвания. Тя е проектирана така, че очилата да пасват идеално с формата на главата. Уплътнението се залепва перфектно и не предизвиква почти никакво напрежение върху лицето ви, за да не се получават натъртвания след плуване. Технологията увеличава максимално комфорта и водоустойчивостта.

Проектиран в универсален размер за възрастни.

Antifog представлява защитно покритие против замъгляване вътре в очилата. Това покритие значително намалява случаите, в които оставате без видимост, докато плувате. Препоръчваме да миете очилата след плуване с чиста вода и преди да ги приберете в калъфа да ги оставите да изсъхнат напълно. Не почиствайте очилата с носни кърпички, за да не повредите защитния слой.

UV филтърът абсорбира вредни UVA и UVB лъчи, които могат да причинят увреждане на очите. UV очилата са подходящи както за открито, така и за закрито плуване.

Очила за плуване с еластична каишка, разделена по средата. От двете страни на лещите е поставена каишка, кото е разделена по средата. Предимството на тази каишка е по-доброто регуиране и затягане. Поддържа по-добре очилата на главата.

Очила със сменяема щипка за нос. Щипката може лесно да се смени с по-голяма или по-малка. По този начин ще определите оптималната големина за Вас спрямо формата на лицето ви.

Той е проектиран като унисекс.

Пакетът включва защитен калъф за очила за плуване. Предпазва плувните очила от драскотини. Защитният калъф осигурява безопасен транспорт на очила.

Налични са 3 размера на сменяеми щипки за нос.

параметри

параметър описание
Материя Термопластичен еластомер
IQfit
Поликарбонат
силикон
Възраст Възрастни
Леща Против мъгла
UV филтър
Каишка В средата разделен
Щипка за нос Сменяем
Пол Унисекс
Съдържание на пакета Защитна опаковка
3 размера на шипки на нос
Цвят Прозрачен
Черен
Бял
Димов
Speedy
25.01.

Оценки на клиенти

3.1

Няма налични оценки. Бъди пръв!

сложете оценка на продукта

сложете оценка на продукта

име и фамилия:*
Задължително поле
вашият имейл:*
Задължително поле невалиден имейл
Брой звезди:*
      Задължително поле
оценка:*
Задължително поле
защита от спам въведете 3 знака от изображението:*
captcha image Задължително поле
* задължителни артикули

Блог

Speedo

Speedo

Speedo е една трите световни топ марки стоки за плуване. Основана е още през 1914 г. в Австралия от Александър МакРей, а през 1927 година бял свят вижда първият бански Racer Back. Speedo печели внимание в световен мащаб между 1932 и 1936 година благодарение на факта, че спонсорира Олимпийските игри. От навлизането си в света на плуването фирмата облича състезателни плувци, които печелят състезания в техните бански костюми и представляват своите страни.

Това, че не е предназначена само за състезателни плувци, марката показва и с представянето на модерните бански тип трънкс, които не покриват горната част на тялото и са в стил бриф без удължени крачоли. Разработването на използваните материали е постепенно и води фирмата Speedo до въвеждане на висококачествена устойчива на хлор тъкан Endurance. Днес е известна като Endurance10 или Endurance +. През 2000 година марката представя банските Fastskin, благодарение на които бяха подобрени световните рекорди.

Желанието да продължи да покоряват света на плуването подчертават на 80-ия си рожден ден с представянето на новия състезателен бански костюм LZR Racer. В този бански на Speedo плува и Майкъл Фелпс и печели в него 8 златни медала. Във фокуса на марката са не само банските костюми, но и други пособия за плувците, като очила за плуване, шапки, помощни средства и аксесоари. Марката непрестанно и в световен мащаб популяризира здравословния начин на живот посредством движение във водата, непрекъснато напредва и реагира на потребностите не само на състезателните плувци.

повече

алтернативни стоки

Speedo Aquapure FemaleSpeedo Aquapure Female
52 лв
48 лв
В Наличност
Arena Imax PolarizedArena Imax Polarized
59 лв
В Наличност
Aqua Sphere KayenneAqua Sphere Kayenne
45 лв
Налични размери
Aqua Sphere VistaAqua Sphere Vista
56 лв
Налични размери
Speedo Aquapure MirrorSpeedo Aquapure Mirror
63 лв
В Наличност
Speedo Aquapulse Max 2 MirrorSpeedo Aquapulse Max 2 Mirror
67 лв
В Наличност
TYR Nest Pro MirrorTYR Nest Pro Mirror
48 лв
Ще изпратим в рамките на 5 дни
Aqua Sphere Kayenne MirrorAqua Sphere Kayenne Mirror
60 лв
Ще изпратим в рамките на 5 дни
Aqua Sphere Kaiman LadyAqua Sphere Kaiman Lady
36 лв
Налични размери
Aqua Sphere Kayenne LadyAqua Sphere Kayenne Lady
43 лв
Налични размери

Трябва да изберете вариант