Speedo Aquapure

Speedo Aquapure

Speedo Speedo
      3.1
47 лв
В склада
наличност:
В склада
Замяна и връщане безплатно до 30дена
Най-голям избор на асортимент за плуване
Ние сме професионалисти и ентусиазирани плувци
+420 721 347 527 (По-Пе 9-18)

описание на стоките

Speedo Aquapure са много хубави очила, предназначени за тренировка. Имам тези очила от три години и често ги използвам в състезания по триатлон. Как плувам с тях?

Очилата имат сменяем мост за нос, който ви позволява да регулирате очилата си, така че да ви стоят добре и да са колкото е възможно по-удобни. В пакета са включени и два други моста за нос, така че имате три възможности за регулиране на очилата.

Те имат силиконова каишка, която е разделена в задната част, така че очилата не могат да паднат от главата. С помощта на двете странични каишки може да се регулира дължината на лентата. В случай че ги използвате, често се случва, така че очилата се отпускат, но това при мен не се случи и каишките са все още на мястото си. Каишката е маркирана с метър, което е добре, ако носите очилата за тренировка, когато предпочитате комфорт, дори и на състезания, където трябва да ги затегнете. След това можете да ги отпуснете, както преди, и не трябва да търсите отново желаното положение

Поради факта, че от известно време имам очила, мога да ги оценя. И трябва да призная, че те отговарят на моите очаквания – страхотно уплътнение и максимален комфорт. Тези очила имат технология IQfit, което означава, че Speedo са направили анализ на лицата на стотици плувци в техните лаборатории, създавайки прототип на обикновеното лице. Съответно, те произвеждат най-идеалната форма за уплътнение. Тази технология за първи път е използвана в очилата за състезания Speedo Fastskin3, а сега се използва също и в очилата, предназначени за тренировки. Мога да потвърдя, че технологията е перфектна, защото очилата са наистина удобни, те не стягат и са перфектно уплътнени. Самият уплътнител е висок и очилата имат широк  ъгъл на погледa.

Защо да изберете очила за плуване Speedo Aquapure?

► Отлично съотношение цена / качество

► Осигуряват комфорт и стоят добре на любители плувци

► Благодарение на страхотното уплътнение, очилата могат да се справят с всякакви удари или удари с лакът, които ще бъдат оценени особено от триатлонистите :-)


Технологията IQfit се основава на дългогодишни изследвания. Тия ероектирана така, да пасват очила идеално с формата на главата. Уплътнението се залепва перфектно и не предизвиква почти никакво напрежение върху лицето ви, така че няма да има никакви натъртвания след плуване. Технологията увеличава максимално комфорта и намалява водоустойчивостта.

Проектиран в универсален размер за възрастни.

Antifog е анти-мъгла покритие вътре във лещата. Този слой значително намалява замъгляване на очила. Препоръчваме да миете очила след плуване с чиста вода и преди да ги поставите в опаковка, оставете очила да изсъхнат напълно. Не избърсвайте очила с носни кърпички или не ги достигайте, да не се повреди противогъмовия слой и очилата след това сте се замъгляват.

UV филтърът абсорбира вредни UVA и UVB лъчи, които могат да причинят увреждане на очите. UV очилата са подходящи както за открито, така и за закрито плуване.

Очила ъа плуване имат раздекена каишката в средата. От страните на лещите е една ивица, която е разделена в средата. Предимството на раъделена каишка е по-добро управление и по-удобно затягане. Раздвоената лента поддържа по-добре очилата по главата.

Очилата имат сменяема шипка за нос. Може лесно да се сваля и подменя за по-дълга или по-кратка. Можете да определите коя дължина е най-добра за вас и да регулирате очилата си според изискванията и формата на лицето ви.

Той е проектиран като унисекс.

Пакетът включва солидна защитна опаковка за очила за плуване. Предпазва очилата за плуване от драскотини. Защитната опаковка осигурява безопасен транспорт на очила.

Налични са 3 размера на сменяеми шипки на нос.

параметри

параметър описание
Материя Термопластичен еластомер
IQfit
Поликарбонат
силикон
Възраст Възрастни
Леща Против мъгла
UV филтър
Каишка В средата разделен
Щипка за нос Сменяем
Пол Унисекс
Съдържание на пакета Защитна опаковка
3 размера на шипки на нос
Цвят Прозрачен
Черен
Бял
Димов
Speedy
01.10.

Оценки на клиенти

3.1

Няма налични оценки. Бъди пръв!

сложете оценка на продукта

сложете оценка на продукта

име и фамилия:*
задължителен артикул
вашият имейл:*
задължителен артикул невалиден имейл
Брой звезди:*
      задължителен артикул
оценка:*
задължителен артикул
защита от спам въведете 3 знака от изображението:*
captcha image задължителен артикул
* задължителни артикули

Блог

алтернативни стоки

Speedo Aquapure FemaleSpeedo Aquapure Female
50 лв
47 лв
В склада
Arena Imax PolarizedArena Imax Polarized
57 лв
В склада
Aqua Sphere KayenneAqua Sphere Kayenne
43 лв
Варианти в склада
Aqua Sphere VistaAqua Sphere Vista
54 лв
Варианти в склада
Speedo Aquapure MirrorSpeedo Aquapure Mirror
61 лв
В склада
Speedo Aquapulse Max 2 MirrorSpeedo Aquapulse Max 2 Mirror
65 лв
В склада
TYR Nest Pro MirrorTYR Nest Pro Mirror
47 лв
Обикновено в рамките на 5 дни
Aqua Sphere Kayenne PolarizedAqua Sphere Kayenne Polarized
71 лв
Варианти в склада
Aqua Sphere Kayenne MirrorAqua Sphere Kayenne Mirror
58 лв
Обикновено в рамките на 5 дни
Aqua Sphere Kaiman LadyAqua Sphere Kaiman Lady
35 лв
Варианти в склада

Трябва да изберете вариант